Wat krijgen mijn kids voor de kerst?

Voor sommige een gevoelig onderwerp, voor anderen wat minder. Persoonlijk vind ik het erg leuk om te kijken naar video’s of blogs van andere moeders waarin ze de kerstcadeaus van de kids laten zien. Dit geeft me inspiratie voor mijn eigen cadeaus maar ik vind de algehele sfeer van de video’s ook leuk. Nu weet ik dat dit onderwerp ook gevoelig ligt bij sommige moeders. Sommigen vinden het pronken, sommigen vinden het gevoelig omdat ze minder te besteden hebben. En dat is niet erg, iedereen heeft recht om zijn of haar eigen mening te hebben. Dus ligt dit onderwerp gevoelig voor jou? Klik dan op een ander leuk artikel op mijn blog die niet over dit onderwerp gaat zoals mijn HALLOWEEN artikel, even goede vrienden 🙂

Kerst draait om familie en gezelligheid, cadeau’s zijn een extraatje. Gedurende het jaar krijgen mijn kids bijna geen speelgoed, op de verjaardagen na natuurlijk 🙂 . Boeken en leermateriaal is prima, dit kopen we wel vaker maar de speelgoed bewaren we voor de feestdagen. Sommige kunnen dit zielig vinden ( ze komen echt niets tekort hoor!) maar ik wil dat ze de speelgoed die ze hebben optimaal gebruiken, en teveel keuze is ook niet altijd even goed.

Cadeaus zijn soms lastig te vinden voor babies, ze kunnen eenmaal nog niet veel en de interesse ligt eigenlijk bij.. melk? Toch heb ik een aantal leuke cadeau’s weten te kopen voor Liam, en ik weet bijna zeker dat hij er veel mee gaat spelen, en anders doet Tiff dat wel goed voor 🙂

Voor Tiff was alles wat makkelijker, ze weet zich goed uit te drukken (mevrouw kletskous), en weet wat ze wel en niet leuk vind. Ik kan ook makkelijk met haar naar de winkel gaan en vragen wat ze leuk vind zonder dat ze het meteen wilt hebben en zich op de grond laat vallen ( ja ik heb geluk). En dat hebben we ook samen gedaan.

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral even naar mijn video ( leeftijdsbeperking staat wel op 18 jaar, want we willen natuurlijk niet dat de kindjes meekijken 🙂 ) In de video beschrijving link ik ook naar (bijna) alle producten, veel plezier 🙂

Share:

Leave a comment

  1. 09/02/2021 / 1:46 pm

    Hele leuke cadeau’s, ze zijn lekker verwend 🙂
    Niets te verontschuldigen, wij ouders doen alles voor onze kids.

    Cindy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *