Kerstcadeau tip : V-tech hobbel en speel eenhoorn

De kerst is in aantocht en de (speelgoed) winkels zijn gesloten. Gelukkig heb ik een groot deel van mijn kerst aankopen al in November gedaan, en staan er nog enkele dingetjes op mijn lijstje. Een paar speelgoedjes voor de kids en enkele cadeautjes voor familie, maar jeetje wat is er veel keus zeg voor de kids. Ik ben zelf het type dat eerst naar de winkel gaat met of zonder kids om het een en ander te bekijken maar ook om te kijken hoe het speelgoed werkt. Daarop maak ik mijn beslissing of het ideaal is, of dat het niet geschikt is voor ons huishouden ( anti – breek ). Want Tiffany is een wilde 2 jarige!

Nu komt het punt, de winkels zijn dicht dus hoe kunnen wij nu als mama onze research doen? Vaak neig ik dan toch naar Youtube om daar reviews te kijken over het product, en dan het liefst van een kind die er mee speelt en niet door het merk zelf. Alleen zo kan ik een oprechte gevormde mening zien over het product. Dat gaat iets moeilijker bij baby producten maar bij peuters zie je toch wel wanneer er interesse is.

Ook wij hebben een review gemaakt ( een tijd geleden). Tiff kreeg destijds de hobbel en speel eenhoorn cadeau voor kerst en kon daar zo leuk mee spelen dat ik het gewoon moest filmen. De review doet het goed op Youtube dus heb ik besloten om de link ook hier te delen voor de mama’s die nog een leuk cadeau zoeken voor de lieve zoontjes of dochters.

De hobbel en speel eenhoorn is toch wel echt een van Tiffany’s all time lievelingsspeelgoed! De unicorn speelt vrolijke zinnetjes en melodieรซn af tijdens het spelen. Hiervoor zijn er 2 speelstanden, de praat en melodieรซn stand. Dit vond Tiffany erg leuk tijdens het spelen en ze begon na een tijd ook mee te ‘zingen’ met de liedjes van de eenhoorn. Daarnaast kan de eenhoorn ook als loopwagen functioneren voor als de kinderen wat ouder worden. De loopwagen feature vindt Tiffany toch wel het leukste van allemaal. En nu ze inmiddels bijna 3 is speelt ze er nog steeds mee, het product is met haar meegegroeid. Ik kan er genoeg over vertellen maar ervaringen vertellen meer, vandaar dat ik jullie aanraad om even naar Tiffany’s video te kijken ๐Ÿ™‚

Mocht er nog een vraag zijn, dan beantwoord ik die graag. Zo niet bekijk dan even onderstaande video van Tiff die speelt met de hobbel en speel unicorn van V-tech. En wil je hem aanschaffen? KLIK DAN HIER . Veel plezier met kijken ๐Ÿ™‚

En mocht je nog op zoek zijn naar cadeautjes van kids tot 1 jaar, bekijk dan ook nog even mijn artikel over Christmas gift giving – for babies voor extra cadeau inspiratie!

10 Comments

 1. 22/12/2020 / 6:13 pm

  We’re really lucky we can get quick delivery online. What a great purchase, she seems really entertained by it ๐Ÿ™‚

  LackaDaisy

 2. 22/12/2020 / 9:23 pm

  Die eenhoorn is wel heel tof! En wat een leuk filmpje ๐Ÿ˜€

 3. 24/12/2020 / 4:03 pm

  Oh deze ziet er leuk uit! Zelf een zoontje maar love VTech ๐Ÿ™‚

 4. Linda
  09/02/2021 / 1:20 pm

  op advies van jullie review deze hobbel unicorn paard gekocht voor mijn zoon, wel in de andere kleur natuurlijk.
  Maar hij vindt hem inderdaad helemaal geweldig. Super cadeau idee
  Groetjes Linda

 5. Amber Gelen
  09/02/2021 / 1:26 pm

  Wat was ze nog klein toen, wij hebben de hele reis gevolgd sinds de start van de blog.
  Prachtmeid

  Amber

 6. esmee
  10/02/2021 / 6:38 pm

  erg schattig, ik ga deze ook kopen voor mijn neefje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *