Valentijnsdag 2021 vol met versieringen en bakken.

Valentijnsdag 2021, een leuke dag met leuke activiteiten en eten! Afgelopen weekend hebben wij een druk weekend gehad betreft koken en bakken. Het was vrijdag Chinees nieuwjaar. Dit hebben wij uiteindelijk op zaterdag uitgebreid gevierd met lekker eten. Daarnaast hadden wij tijden afgesproken wanneer familie individueel even kon langskomen. Dit was het eerste jaar dat Tiffany echt mee kon genieten en dat was heel leuk om te zien.

Zondag hebben wij als gezin Valentijnsdag gevierd. Wij geven de kids altijd een Valentijnsdag cadeau en decoreren de woonkamer om het extra feestelijk te maken. Misschien dat ik ooit nog een foto laat zien van onze woonkamer en versieringen. Maar niet voordat wij klaar zijn met verbouwen! Dit jaar kreeg Tiffany een prinsessen jurk omdat ze de laatste tijd enorm van verkleden houdt. Liam kreeg een V-tech Toet Toet auto voor zijn collectie. V-tech is altijd een goede optie in ons huishouden, zie hier.

Daarnaast hebben wij de hele dag koekjes met frosting gebakken, choco aardbeien gemaakt, een luxe lunch gehad en avond eten met ieder een gerecht naar keuze. Helaas was het niet mogelijk om naar het park te gaan omdat het erg glad en koud was buiten. Daarom hebben wij ons binnen extra vermaakt met een Frozen film. Daarnaast waren we ook 3 a 4 uur bezig met bakken dus dat was mooi meegenomen.

S’avonds hebben we zelf nog een wijntje gedronken en hartjes snoepjes gegeten voordat de kids weer begonnen aan de nachtelijke huil feestjes, haha. Ondanks dat wij geen groot feest hebben gegeven was het toch leuk. De kids hebben genoten van alle bezigheden en versieringen. De kleine dingen maken een groot verschil. Overigens was Valentijnsdag 2021 weer een dag die de huidige thuis-blijf sleur verbreekt. Iets waar we nu waarschijnlijk allemaal een beetje last van hebben. Hebben jullie ook Valentijnsdag gevierd? En hoe ging het bij jullie?

Leave a comment

 1. Bibi
  16/02/2021 / 9:17 am

  Ik kan niet wachten tot de mijne wat groter zijn. het lijkt me ontzettend leuk om valentijn met mijn kindjes te vieren

 2. 16/02/2021 / 10:00 am

  Dat hebben jullie gevierd zeg! En de jurk van je dochter is echt prachtig.

 3. nance
  16/02/2021 / 10:40 am

  jij bent echt een coole mama, dit was niet eens in me opgekomen. Wij hebben chocolaatjes gehaald voor oma!

 4. 16/02/2021 / 1:03 pm

  Dat ziet er uit als een hele leuke feestelijke dag, ik wil dit volgend jaar ook gaan doen als ik het niet vergeet.
  En Tiffany ziet eruit als een mooie prinses.

 5. 17/02/2021 / 12:56 pm

  gezellig! en leuke ideetjes, ik heb in mijn eentje snoephartjes gegeten

 6. Mandy
  18/02/2021 / 11:35 am

  Supertof! en prachtige jurk Tiffany!

 7. 18/02/2021 / 8:04 pm

  Ah wat een leuke Valentijn! Leuk idee om dit samen met je gezin te vieren.
  Oh, en ik heb nu ook zin in chocolade aardbeien, haha!

 8. Romy Smits
  18/03/2021 / 7:02 am

  Hele leuke valentijnsdag, wij vieren het hier niet echt
  Lekkere hapjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *