Sweater weather winter 2021

SWEATHER WEATER WINTER 2021 . En ja ja, een goede oude foto! Wat ik mis ik de tijd dat we lekker een hapje gingen doen bij Vapiano. Die tijd moet ik waarschijnlijk voor altijd missen sinds het faillissement, maar toch! Tegen die tijd vinden we vast wel een nieuw tentje dat ons net zo blij kan maken als gezin.

Let’s get into the outfit! Na de afgelopen koude dagen hebben al mijn truien overuren gedraaid en zitten ze bijna allemaal weer in de was. Dat was de sweater weather van 2021. Gelukkig is er mooi weer in opkomst wat betekend dat we misschien onze jas ook wel thuis kunnen laten! Eén van mijn favoriete truien is deze geweldige wollen trui van Drykorn. Er zat wel een dik prijskaartje aan maar man man wat geniet ik van deze trui. Ik heb hem overigens ook mooi als zwangerschapstrui kunnen gebruiken, hij veert zo lekker mee!

Persoonlijk vind ik het fijn als een kledingstuk op meerdere styles gedragen kan worden. Ik kan bijvoorbeeld mijn trui met een jeans, uggs en een dikke sjaal dragen waardoor het lekker cozy en winters wordt. Of ik draag hem zoals op de foto met een leren broek, hoge enkel laarsjes en een tan kleurige jas. Multifunctioneel I love it!

sweather weather winter 2021

En even een throwback naar de tijd van deze foto! Ik was toen rond de 15 weken zwanger van Tiffany, een student en woonden we nog in ons kleine schattige appartement. En inmiddels is Liam er al met zijn 9 maanden en zijn we ons koophuis aan het verbouwen. Holy moly wat is de tijd voorbij gevlogen!

The outfit details: // sweater – Drykorn // broek – Vila // schoenen – Bullboxer // jas – United colors of Benneton //.

Heb jij ook een favoriet kledingstuk die niet mag ontbreken in jouw kast? En welk restaurant of uitstapje kijk jij het meest naar uit als we straks weer ‘naar buiten’ mogen? Sweather weather winter 2021

Share:

Leave a comment

 1. Inge Bulten
  19/02/2021 / 1:23 pm

  Die trui is echt leuk! kleine kans dat ik hem nog vind 🙁
  Wij kijken uit naar een ouderwetse sushi date!!

 2. 19/02/2021 / 2:56 pm

  Ik moet deze trui hebben! Hij ziet er zo ongelofelijk zacht uit.
  Bij mij is mijn YSL tas onmisbaar.

 3. 19/02/2021 / 3:24 pm

  Super leuke outfit, de trui is inderdaad met veel variatie te gebruiken.
  Wij missen de restaurantjes ook het meeste, de italiaan kunnen wij gelukkig thuis laten bezorgen maar het neemt wel de sfeer weg die je normaal hebt.
  Bij mij mag mijn grijze wollen Esprit vest niet missen, ik draag dat ding de hele dag door.

 4. Inge
  19/02/2021 / 5:31 pm

  Leuke outfit, wij genieten nu vooral van het lopen

 5. 19/02/2021 / 5:39 pm

  Leuk artikel! Mijn favoriete kledingstuk is inmiddels mijn joggingsbroek geworden haha. Sinds ik thuis werk, heb ik mijn joggingsbroeken 24/7 aan. Ik kijk er zó naar uit om weer lekker te gaan borrelen op het terras. Een lekker drankje, wat kleine hapjes, het lente zonnetje en goed gezelschap. Ik kan niet wachten!

 6. birgit
  20/02/2021 / 10:46 am

  wij missen vooral de vakantie in het buitenland, met 2 kids is dat af en toe wel fijn. gelukkig is er mooi weer in aantocht 🙂

 7. 07/04/2021 / 5:31 am

  Wat een fijne trui! Het is ook echt, ondanks de lente truien weer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *