Pasen 2021, lekker op de bank met Milka eitjes?

Het is alweer bijna Pasen 2021 . Wat een jaar is het geweest he. Pasen is een feestdag waar mijn familie nooit veel tijd aan heeft besteed. Ik kreeg weleens een chocolade paashaas. en ik herinner 1 keer eieren te hebben gezocht in het grote grasveld tegenover ons huis met mijn zus. Verder heb ik er niet veel verhalen aan over gehouden. Met de komst van mijn dochter ben ik feestdagen meer gaan waarderen. Ik verplaats me dan ook graag in mijn kinderen om te bedenken wat ik vroeger leuk had gevonden. Pasen draait natuurlijk om de heerlijke MILKA chocolade eieren, wit en melk met praline zijn hier favoriet.

Naast de choco eieren vind ik het ook altijd leuk om een klein paasmandje te maken zodat de kids zoet zijn terwijl ik lekker aan het koken ga. Want ja ja, pasen draait in dit huishouden om lekker eten! En daarnaast wil ik de kids niet teveel volstoppen met snoep en chocolade. Want met onze verjaardagen in feb, maart, mei en juni hebben we wel genoeg suiker in onze systemen!

Op eerste paasdag beginnen we met een lekker ontbijtje waarna we over gaan op het leukste gedeelte van de dag; Het paas mandje en het zoeken van de eitjes! Over mijn paas ontbijt, lunch en paas diner vertel ik later meer. De foto’s in dit artikel zijn van vorig jaar toen Tiffany haar eerste paaseitjes zoektocht had. Wat was ze schattig!

Het paasmandje hou ik aan de normale kant betreft grootte. Vorig jaar had Tiffany een mandje van papier die het helaas niet heeft overleeft. Dus dit jaar heeft ze een vilten versie gekregen in de vorm van een paashaas. Het mandje oogt stevig en er zit (nep) bont op zijn buikje. Deze heb ik bij de trekpleister gevonden voor 2 of 3 euro.
Betreft snoep heb ik gekozen voor een paar standaard chocolade eieren en 2 grotere ( die holle eieren). Betreft vermaak heb ik een kleine verf set en kwastje, een paas puzzel en een doe boek in paas thema. Die paste er helaas niet meer in dus die geef ik maar voor erbij. De verf set en puzzel zijn bij de Action gekocht voor ongeveer een euro en het doe boek bij de AH.  Zo zie je maar weer dat je niet zo veel geld uit hoeft te geven voor een leuke dag. Liam is helaas nog te klein voor de paas zoektocht maar krijgt wel een paar groente sticks om op te knabbelen. Daarnaast krijgt hij genoeg paas vreugde door het lekkere eten 🙂 Mijn paas ontbijt, lunch en diner ideeën kunnen jullie lezen in DIT artikel.

(Hoe) vieren jullie Pasen 2021 ? Helemaal uitgebreid of lekker op de bank met een zak chocolade eitjes?

INSTAGRAM

Share:

Leave a comment

 1. Inge
  25/03/2021 / 9:47 am

  Oh wat heerlijk is pasen, betreft eten het 2na beste feestdag.
  Lekkere milka eitjes eten en aan de gourmet!

 2. Kubra
  25/03/2021 / 12:36 pm

  Wij houden hier ook enorm van pasen en genieten volop van de chocolade
  Ik vind het goed dat je jouw dochter een paar eitjes geeft en niet overlaad met snoepgoed
  Tiffany ziet er steeds schattiger uit. Doet me denken aan mijn dochter Evy op die leeftijd

 3. Birgit
  26/03/2021 / 11:24 am

  Normaal gaan wij de families langs voor paas lunch en dinners helaas is het voor de 2e keer niet doorgegaan
  Wij nemen een paas ontbijtje van de lokale broodjeszaak en houden het daarbij
  En s’ avonds nog lekker aan de eitjes natuurlijk! Wij houden hier ook van de milka eitjes

 4. Mandy
  26/03/2021 / 2:31 pm

  Leuk! Hier gaan wij ook eitjes zoeken.
  Ik ga zeker even bij de trekpleister kijken voor dat mandje

 5. miriam
  01/04/2021 / 11:29 am

  ja ja wij hebben ook weer een grote zak gekocht!

 6. 01/04/2021 / 11:39 am

  wij houden het bij een hele extravagante lunch voor 4 haha

  Mandy

 7. Dina
  01/04/2021 / 1:13 pm

  Wij houden het bij gourmet, simpel en lekker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *