Mama tijd : beauty verzorging – Clinique en collagen drinks

Je leest het al aan de titel van dit artikel, vandaag bespreek ik mijn nieuwe doel voor 2022 namelijk; mama tijd inlassen en daarmee wat meer aandacht besteden aan mijzelf en mijn verzorging. Voorheen in 2018 alweer! Kon ik als student aardig veel tijd besteden aan mijn zelfontwikkeling, verzorging en vrije tijds besteding zoals sport. Tot ik onze lieve Tiff kreeg in maart 2018, toen ging alles in treinvaart; een kersverse baby, mijn scriptie schrijven en proberen afstuderen. En mijn eigen bedrijf opzetten, o ja en ook nog bloggen want daar vond ik toch wel rust in. Waardoor er voor mijn gevoel geen tijd meer overbleef voor mij, ik, Angela. Vandaag bespreek ik mijn nieuwe voornemens, collagen drinks en Clinique

Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik pas afgelopen November pas realiseerde dat ik mijzelf al een hele lange tijd geen ‘Angela’ meer had gevoeld. Daar zat ik dan, in een trui die ik al 3 dagen aan had. In de woonkamer te spelen met mijn 3 kinderen. De tijd was mega vlug gegaan en na de wereldwijde pandemie. En na de geboorte van Liam zijn wij ook niet heel veel meer buiten geweest. Behalve naar het park vlakbij huis. Toen zag ik een weerspiegeling van mijzelf; de wallen die ik voorheen nooit had. Jeetje wat had ik mijzelf laten versloffen!

Toen besloot ik dat het ook belangrijk is om af en toe wat tijd voor mijzelf te nemen. Al is het maar een half uurtje. En nu neem ik maar liefst elke dag een half uur de tijd voor mijzelf. Verzorging, lezen of sport om mijzelf te prikkelen.

Mijn verzorging; welke producten gebruik ik en wat zijn mijn beauty handelingen?

Te beginnen bij mijn haar. Die inmiddels weer aan het terug groeien is sinds de bevalling van Liam in Mei 2020, het begon uit te vallen tussen Juli en September. Afgelopen December heb ik een Olaplex 2 masker aangebracht die mij erg beviel. Ik bracht het masker aan na etenstijd en na de kids op bed lagen kon ik het mooi uitspoelen! Daarnaast gebruik ik 2x per week een haar masker van Marrocan Oils. Die ik minimaal 2 uur laat zitten, Daarna is mijn haar zijdezacht. Geweldig product die ik voorheen altijd al gebruikte!

Dan mijn gezicht; na de gebruikelijke snor en wenkbrauw epilatie eens per week schrok ik van de donkere wallen onder mijn ogen. Gelukkig heb ik wel altijd anti- aging producten gebruikt voor het slapen gaan. Dit heeft mijn moeder mij vanaf kleins af aan altijd meegegeven. Mijn favoriete anti-aging producten zijn van Clinique. Vooral de Clinique moisture surge is een van mijn favoriete producten om mijn huid te moisturizen. Daarnaast gebruik ik voor mijn droge lippen Burts bee’s. Geen enkel product heeft mij ooit meer overtuigd dan de Bee’s honey lippenbalsem.

Ook ben ik mij nu wel aan het inlezen over eventuele collagen drinks. Collageen drankjes blijken nog meer bijdrage te kunnen leveren aan de collageen aanmaak in je lichaam. Hiermee blijft de huid nog langer jong en soepel. Klinkt geweldig! Ik ben inmiddels begonnen met de collageen drankjes van kruidvat.

Tot slot, mijn lijf; deze had ik toch wel een beetje verwaarloosd, zowel zonder sport als de verzorging van mijn huid. Hier komen de collagen drinks ook weer terug in het plan. Met de genen en mijn eetpatroon ben ik een van de gelukkige mensen die weinig tot niet aankomt. Maar door niet te sporten gedurende afgelopen jaren ben ik wel mijn spier langzaam aan kwijt geraakt. Waar ik 3 jaar geleden nog met trots aan het powerliften was, en 3 keer per week ging hardlopen heb ik deze jaren vrijwel stil gezeten.

Het resultaat? Een slappe huid en geen conditie. Mijn schema; om de dag een woonkamer work-out doen terwijl de kids rond dartelen. Niet alleen voor mijn lijf maar ook voor mijn mentale gezondheid. Als extraatje voor mijzelf doe ik elke week een volledige body scrub. En lak ik zelfs mijn teennagels, waarom wachten tot de zomer?

Daarnaast gebruik ik de doordeweekse avonden weer om te lezen, zowel literaire ontspanning als cursussen. Wat mij op dat moment aanspreekt. Eind resultaat; ik voel me weer compleet. Het is raar om te denken dat deze kleine veranderingen je zo anders laten voelen. Voor mij werkt het, en nu ben ik Angela, mama en vrouw van 🙂

Home Instagram

Share:

10 Comments

 1. 22/01/2021 / 2:39 pm

  Dat zijn goede doelen! Veel succes 🙂

 2. 31/01/2021 / 1:01 pm

  • Veel succes er mee.

 3. 06/02/2021 / 7:07 am

  Mooi! Succes hiermee. En ik kan me er deels als mama zeker in vinden. Ben dan ook zeker bewuster bezig met selfcare en dat voelt zeker goed 🙂

 4. Amber Gelen
  09/02/2021 / 1:27 pm

  Super belangrijk voor ons moeders om wat tijd apart te nemen.
  Je ziet er geweldig uit!

  Amber

 5. Melany Goossens
  09/02/2021 / 1:39 pm

  Je bent een Top moeder en doet het goed.
  Tijd om lekker te relaxen met je beauty spulletjes, die clinique klinkt interessant

  Melany

 6. melissa
  09/02/2021 / 6:48 pm

  je ziet er super uit meid!
  En dat lezen is ook zeer ontspannend, helpt bij mij heel goed voor het slapen gaan.

 7. steffie
  15/02/2021 / 2:48 pm

  Geweldig motto, ik kan hier ook wel van leren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *