Lente zonnestraaltjes, mode en een Tiffany peuter outfit

Het duurt niet lang meer voor we het mooie lente weer mogen meemaken. Zodra die eerste zonnestraaltjes binnenvallen krijg ik altijd weer zoveel energie. Ik kan plots vroeg opstaan zonder de ‘ochtend draak’ te zijn. En mijn ambities gaan mij weer ver te boven. Persoonlijk vind ik dit erg fijn, de winter vind ik erg leuk maar zuigt ook alle energie uit me.

Genoeg praat over het weer en energie! Het allerleukste aan het begin van de lente vind ik KLEDING! Alle vrolijke printjes en pastellen kunnen weer uit de kast. Naast zelf hier en daar wat nieuwe item aan te schaffen vind ik het altijd weer super leuk om voor de kids te shoppen. Tiffany is na ruim 5 maanden eindelijk weer een beetje gegroeid wat betekend dat zij weer nieuwe kleertjes nodig heeft. Liam lijkt wel elke week een nieuwe maat te hebben dus laten we het daar maar niet over hebben! Hij groeit niet als kool maar een watermeloen, jeetje!

Mijn standaard shops zijn H&M, ZARA en sinds kort ook C&A voor de kinderkleertjes die wel wat mogen hebben. Dus voor school/ opvang of lekker buiten te ravotten. Daarnaast investeer ik ook vaak in kledingstukken die wat langer mee mogen, bijv. voor verjaardagen, feestdagen etc. . Vaak haal ik zulke items bij boutiques of door handmade webwinkeltjes. Zalando heeft ook vaak leuke items van merkjes die je hier niet 1,2,3 in Nederlandse winkels kan vinden.

En we kunnen deze post natuurlijk niet afsluiten zonder een leuke ootd van Tiffany. Liam wou helaas niet stil staan/ liggen dus die houden jullie nog tegoed!

Omdat het nog wat koud is heeft ze een groen gebreide vest van de ZARA aan. Met daaronder een heel leuk gestreept shirtje met ruffles op de schouders ( die we hier helaas niet zien). En een leuke ZARA paperbag broek in groen blauwe kleur met een strikje op de voorkant. Allemaal van de ZARA, zelf uitgekozen door Tiffany! De ZARA paperbag broek in groen blauwe kleur is momenteel Tiffany haar lievelingsbroek, grotendeels omdat ze de zakken helemaal geweldig vind.

Wat vinden jullie van het ‘bijna’ lente weer? En waar shoppen jullie het liefst voor de kleintjes en jezelf?

Leave a comment

 1. Inge
  17/03/2021 / 1:47 pm

  Wat fijn dat het weer wat warmer wordt, ik krijg er zelf ook ladingen nieuwe energie van, het schijnt bij meer mensen voor te komen.
  Tiffany ziet er weer geweldig uit. Hele leuke outfit, heb je er wel eens aan gedacht om haar in te schrijven als model?

 2. BIBI
  17/03/2021 / 5:55 pm

  Wij kopen onze kleertjes ook bij de H&M en C&A, lekker betaalbaar en je schrikt je niet rot als het vies of kapot gaat
  Nu ik Tiffany in deze outfit zie wil ik ook gaan shoppen bij de ZARA, is deze set van dit seizoen of ben ik te laat?

 3. Romy Smits
  18/03/2021 / 7:01 am

  Hele leuke outfit, ZARA heeft hele leuke dingetjes.
  Nu alles weer soepel word mogen we weer meer gaan winkelen, daar krijg ik energie van 🙂

 4. Miriam
  01/04/2021 / 11:30 am

  Lekker hoor, laat dat mooie weer maar komen hihi
  Hele leuke outfit Tiffany!

 5. 01/04/2021 / 11:41 am

  Wat fijn he die energie, hier ook hoor.
  En de zomer mag ook lekker komen, houden we wel lockdown in de achtertuin 🙂

  Mandy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *