LASCANA voor de feestdagen

De feestdagen zijn alweer in aantocht en voor veel vrouwen betekent dit dat ze op zoek gaan naar leuke outfits. Wat we echter vaak vergeten is wat wij onder die outfits dragen, ons ondergoed. Want ook deze mag best wat festiviteit gebruiken, voor zowel onszelf als onze partners. Ik ga heel eerlijk zijn, gedurende de laatste jaren heb ik het drukke mama leven ervaren. Het kopen van vrouwelijk of romantische lingerie schiet er dan ook vaak bij in. Tot deze week, we draaien het roer om! Vandaag neem ik jullie mee in een artikel vol met vrouwelijkheid. LASCANA voor de feestdagen

LASCANA voor de feestdagen
LASCANA petit fleur gold

De magie van een leuk setje

Jarenlang zag ik een bh als een makkelijk ding om alles maar bij elkaar te houden. Tot ik enkele jaren geleden de push-up bh leerde kennen, wat een verschil! Maar zodra je het draagt als een set, pure magie! 

Zowel de look als het dragen van een lingerie set kan een verschil maken in hoe jij je voelt. Als jij je oude vertrouwde onderbroek aantrekt voel jij je toch net iets anders dan een romantisch setje. Maar daardoor hoeft lingerie niet persé oncomfortabel te zitten! De lingerie van LASCANA heeft een comfortabele fit en ziet er romantisch uit. Perfect voor de alledaagse vrouw, LASCANA voor de feestdagen .

Kijk bijvoorbeeld eens naar de petite fleur bh, een bh met steuncups en romantische bandjes. Makkelijk te combineren met een slip of string, hierdoor ziet jouw lingerie look er al op en top vrouwelijk uit.

LASCANA voor de feestdagen
Vivance dreams pyjama

Romantische nachten

Maar laten we ook vooral de nachten niet vergeten. Veel vrouwen slapen in lingerie, echter kan dat in de winter nogal koud zijn. Met de nachtkleding van LASCANA ben je voorzien van een luxe maar fijne nachtkleding. Iets wat elke vrouw hoort te hebben, wellicht een leuke cadeautip voor de vrouwen in jullie leven.

De vivance dreams pyjama is daar een exact voorbeeld van. Deze mooie set straalt luxe uit en valt ontzettend mooi op het lichaam. Een ideaal type nachtkleding om je warm te houden gedurende de warmere maanden. Daarnaast is het een mooie set om de ochtenden in te loungen. Wij zijn fan!

Ben je benieuwd wat voor moois LASCANA nog meer te bieden heeft? Neem dan vooral eens een kijkje tussen de nachtkleding, een echte aanrader! Wij weten wel wat wij als kerstcadeau gaan schenken aan de dames in onze kring. LASCANA voor de feestdagen

Home Instagram

6 Comments

 1. Inge
  01/01/2022 / 9:56 pm

  Ik heb nog niet eerder van dit merk gehoord. Ik ga de collectie zeker bekijken

 2. Yvonne Brinkman
  05/01/2022 / 8:37 am

  Weer een leuk artikel!
  De BH is geweldig, die gaat volgende keer in mijn mandje 🙂

  Groet

  Yvonne

 3. Esther
  05/01/2022 / 9:05 am

  Weer iets leuks om te lezen na de drukke feestdagen. Ik kan wel wat nieuw ondergoed gebruiken, dat schiet er vaak bij in

 4. Ilse
  05/01/2022 / 10:11 am

  Leuke lingerie, de slaap set kan ik mijzelf wel in vinden.

 5. Sylvana Cheng
  05/01/2022 / 11:36 am

  Leuk artikel! Push up bh’s zijn voor mij ook echte lifesavers. Ik heb ze in allerlei kleuren en designs, echt geweldig.

 6. Rianne
  05/01/2022 / 3:17 pm

  Wow dat is nog eens een leuke pijama set. Helaas staan die me niet dus hou ik het maar bij huispakken ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *