H&M HOME kleine ontdekkers

Foto: H&M

Baby en kinderkamers hebben iets betoverends. Een baby kamer laat mijn hart 2x zo snel kloppen en kinderkamers weerspiegelen de leuke karakters van kleuters. Bij mijn eerste zwangerschap scrolde ik misschien wel uren lang op Pinterest om alle leuke baby- en kinderkamers te bekijken. Met name kinderkamers met veel fantasie en speelplezier trekken mijn aandacht. Dat brengt ons tot de nieuwe collectie van H&M HOME kleine ontdekkers.

foto: H&M

Een ruimte voor kleine ontdekkers

Er is een grote wereld vol hele kleine wezentjes – en het is er een die kinderen willen verkennen! Met natuurlijke materialen en planten in leuke potjes maak je van de kinderkamer een groot avontuur! ” – H&M

.

Foto: H&M

Kinderkamers die iets doen voor de fantasie van jouw kind. En kinderen leren te zorgen voor elkaar en de wereld. De ‘groene’ en creatieve lijn van H&M home zorgt hier allemaal voor. Denk aan leergierige posters met insecten of leuke opbergdozen van riet in de vorm van een huis, konijn of eikel. Of de leuke bloempotten met schotels met een poes opdruk. Door planten in een kinderkamer te zetten leren ze voor planten te zorgen en komt er meer zuurstof vrij in de kamer.

Foto: H&M

Daarnaast is het geen kinderkamer zonder heel veel knuffels en dekens. Met de slakken, slang en leguaan knuffels is er genoeg keuze voor elk kind. Laat de slaapkamer een jungle tuin worden met veel plezier en natuurlijke accenten. Met de kantoenen speeltent creëer je een jungle tipi waar de kinderen veilig kunnen schuilen voor de knuffels. Bijvoorbeeld de reuze slak. ( wij hebben zelf een dinosaurus in dezelfde maat en Liam vindt hem geweldig!)

H&M HOME kleine ontdekkers . Een hele leuke collectie die op vele manieren positiviteit en speelplezier zorgt in de kinderkamer. Shop de hele collectie hier: H&M.

Welk item vindt jij het leukste?

Instagram HOME

6 Comments

 1. Inge
  09/04/2021 / 8:03 am

  Leuke collectie! de plantjes zullen bij mijn kids niet lang overleven maar de styling is wel heel leuk, die zou ik graag willen overnemen

 2. Liz
  09/04/2021 / 8:32 am

  Hele toffe styling.
  Mijn Finn wilt een jungle kamer voor zijn verjaardag, hiermee hebben we allebei onze zin
  snel even inkopen doen

 3. Suus
  09/04/2021 / 1:44 pm

  Geweldige collectie ik ga straks meteen even spieken.
  Hopelijk kan ik wat korting meepakken tijdens Glamour weekend 🙂

 4. Charlotte
  09/04/2021 / 2:35 pm

  Wat een leuke items zeg 😀 Vooral de slak vind ik helemaal fantastisch!!

 5. stephanie
  15/04/2021 / 2:49 pm

  geweldig zo’n kamertje vol fantasie.
  speels maar niet rommelig

 6. jay
  20/04/2021 / 1:43 pm

  Die kamers van tegenwoordig zijn te leuk voor woorden, ik wou dat ik dit vroeger had!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *