Action Glitter art knutsel set

Vandaag starten wij weer met een leuke review, namelijk de action glitter art knutsel set. Deze knutsel set is te koop bij de Action voor maar liefst €0,89 cent. Daarmee is het een betaalbaar stukje speelgoed voor iedereen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat de speelgoed die wij reviewen toegankelijk is voor iedereen. Daarmee reviewen wij wat duurdere maar ook betaalbare producten, voor ieder wat wils.

Naast dat dit speelgoed super goedkoop is, is de glitter art knutselset ook enorm vermakelijk. Action zegt het volgende op de website; ” Zin in een middag creatief knutselen? Versier diverse figuren met foam, velvet, pompom-mozaïek of glitters en maak je eigen unieke creaties.” Ze hebben namelijk nog meer varianten; de Foam, velvet en pompom mozaïek versies. Allen lijken heel leuk en interessant om te proberen, alleen had onze Action alleen nog de glitter variant. Maar we houden het in de gaten in de aankomende weken! De knutsel set is dus leuk voor een middagje vermaak, leuk voor op de woensdag middag. Maar ook heel geschikt voor een schoen of sok cadeautje ( denk alvast vooruit aan de feestdagen ouders!).

De eerste indruk van de glitter art knutsel set

Mijn eerste indruk in de winkel was als volgt; glitter zonder lijm of andere plaksels.. ideaal! Mijn dochter Tiffany houdt namelijk enorm van glitters, maar glitters gaan vaak samen met lijm of slijm. Beide een no – go in mijn huis haha! Het product is daarmee plak vrij en enigszins troep vrij ( houdt je kruimeldief of stofzuiger in de buurt en alles is weer schoon). En Tiffany vroeg dan ook netjes of we het mee naar huis mochten nemen. Ze mocht overigens iets uitkiezen omdat ze het al erg goed doet op het potje! In de product beschrijving staat dat het product geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit is altijd een afweging die je moet maken per kind maar Tiffany kan al goed met dit soort speelgoed omgaan.

Wat krijg je bij de glitter art knutsel set?

Bij de glitter art knutsel set krijg je de volgende producten;

 • 1 knutsel karton met een feeën print
 • 5 glitter zakjes in de kleuren; goud, zilver, paars, roze en blauw
 • 1 kwastje

Hoe werkt de glitter art knutsel set?

De persoon die dit product heeft bedacht is een held in de ogen van alle mama’s. Het product is makkelijk en plakvrij, geweldig! De glitter art knutsel set werkt door middel van plakkertjes. Het stuk karton is voorzien van een leuke feeën print die functioneert als een grote sticker. Per onderdeel ( bijvoorbeeld bloemblaadje, haar, ogen, schoenen) is een sticker velletje. Dit velletje trek je eraf en je houdt een plakkerige ondergrond over, en hier strooi je door het gebruik van het kwastje glitter op! Super makkelijk en gebruiksvriendelijk. Tiffany (3 jaar) kon het helemaal zelf en was mega trots op haarzelf. Na het versieren kan je boven de vuilnisbak ( ik liep naar de achtertuin) de overige glitters aftikken. En dan hou je een prachtig kunstwerk over hoor!

Review

Het product heeft een heel eenvoudig gebruiksgemak. Daarnaast is de prijs ook helemaal top, maar liefst €0,89! En is het geschikt voor jongens en meisjes. Het is jammer dat keuze in het plaatje beperkt is (een fee). Maar er is wel overvloed aan product beschikbaar. Onze score is dan ook een 9/10. Wij hebben genoten van het product en raden het iedereen aan die kinderen tussen de 3/4 en 12 jaar heeft.

Share:

4 Comments

 1. Inge
  15/06/2021 / 8:45 pm

  Ik keek al uit naar een nieuw artikel.
  Zeer leuke set, en voor die prijs!
  Ik ga van de week even kijken bij Action 🙂

 2. Mandy
  17/06/2021 / 9:00 am

  Erg leuk voor die woensdagmiddagen waarop je niet weet wat je moet doen met de kids
  En geweldig artikel!

 3. 18/06/2021 / 12:12 pm

  Ah ziet er heel erg leuk uit 😀

 4. Stephanie
  20/06/2021 / 5:56 pm

  Ondanks dat het een fee is gaat Justin dit helemaal geweldig vinden, hopelijk hebben ze ze nog liggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *